Ο ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΣ είναι ένας φυσικός γλυκός οίνος,
για την παραγωγή του οποίου επιλέγονται τα πλέον κατάλληλα σταφύλια από
αμπελώνες του Κτήματος. Αφού τρυγηθούνε, ακολουθείται η αρχέγονη
παραδοσιακή τεχνική του λιασίματος. Η παραμονή του ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ σε δρύινα
βαρέλια συμβάλλει στην παραγωγή ενός ιδιαίτερου και μοναδικού γλυκού
οίνου, στον οποίο η γλυκύτητα δένει αρμονικά με τη χαρακτηριστική
οξύτητα της ποικιλίας αλλά και με την αλκοόλη, ενώ στο μπουκέτο εύκολα
θα εντοπίσουμε το χαρακτήρα της παλαίωσης σε πλήρη ισορροπία με ανθικές
και φρουτώδεις νότες.
Characteristics:
Alcohol content (%vol) 13 % vol
Residual sugar (gr/lt) 95 gr/lt
Acidity (gr/lt tartaric acid) 7.35 gr/lt
Ph 3.3
Volatile acidity (gr/lt acetic acid) 0.64 gr/lt
Total SO2 (mgr/lt) 180 mgr/lt
Free SO2 (mgr/lt) 25 mgr/lt