PORFYROS (Κτήμα Μαντινείας)





Η προσεκτική συν-οινοποίηση του Cabernet sauvignon, του Cabernet franc και του Merlot μας έδωσε τον ΠΟΡΦΥΡΟ. Από σταφύλια αμπελώνων βιολογικής καλλιέργειας, μικρής στρεμματικής απόδοσης δημιουργούμε αυτό το μεστό και πληθωρικό κρασί που παλαιώνει σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια. Με βαθύ πορφυρό χρώμα και πολύπλοκα αρώματα μπαχαρικών, καπνού και ξύλου.



Characteristics:

Alcohol content (%vol)13.5 % vol

Residual sugar (gr/lt)2.31 gr/lt

Acidity (gr/lt tartaric acid)5.62 gr/ltPh3.32

Volatile acidity (gr/lt acetic acid)0.59 gr/lt

Total SO2 (mgr/lt)120 mgr/lt

Free SO2 (mgr/lt)28 mgr/lt






   




%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....

 
Top
Art PC Solutions