ASTALA (Κτήμα Μαντινείας)





Η «Αστάλα», δημιουργείται από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας που προέρχονται από έναν ορεινό οικογενειακό αμπελώνα με πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις. Στη μύτη συναντιούνται ευχάριστα αρώματα λουλουδιών όπως γιασεμί, αγιόκλημα, και τριαντάφυλλο με εκείνα των φρούτων όπως ξινόμηλο, βερίκοκο, πεπόνι και λεμόνι. Επιπλέον, την αρωματική πολυπλοκότητα του κρασιού συμπληρώνουν οι ιδιαίτερες νότες βοτάνων αλλά και μαστίχας.Στο στόμα ιδιαίτερα στρογγυλό, με εξαιρετική ισορροπία αρωμάτων και οξύτητας. Η σύντομη παραμονή του σε βαρέλια, μας προσφέρει ένα κρασί με περισσότερο σώμα, και λιπαρότητα.



Characteristics:

Alcohol content (%vol) 12 % vol

Residual sugar (gr/lt) 1.22 gr/lt

Acidity (gr/lt tartaric acid) 6 gr/lt

Ph 2.92

Volatile acidity (gr/lt acetic acid) 0.17 gr/lt

Total SO2 (mgr/lt) 105 mgr/lt

Free SO2 (mgr/lt) 27 mgr/lt





   




%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....

 
Top
Art PC Solutions