KRETARAKI ΡΑΚΟΜΕΛΟ




Ο συνδυασμός της αγνή καθαρής τσικουδιάς, με το απαλό και βελούδινο κρητικό μέλι, δημιουργεί ένα κομψό, γευστικό ηδύποτο, το ρακόμελο, με 25% alc.






Εκτός από ποτό της παρέας, το ρακόμελο αποτελεί για τους γνώστες κι ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό φάρμακο, για ερεθισμένο λαιμό και βήχα, όταν σερβιριστεί ζεστό. 








 

Πιείτε συνοδεία ενός παστελιού όπως κάνουν στη Φολέγανδρο, θα το απολαύσετε ακόμα περισσότερο! Το ρακόμελο Kreta Raki Meliπαράγεται, μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000 από τις οικογένειες Σταματάκη και Διαμαντάκη από την Κρήτη, με μακρά παράδοση στην απόσταξη και την εμφιάλωση. Τοθυμαρίσιο μέλι που χρησιμοποιούν είναι βεβαίως κρητικό ενώ το ίδιο ισχύει και για την τσικουδιά, η οποία παράγεται από σταφύλια των δικών τους αμπελιών.




Η ιστορία ξεκινάει το 2000 όταν οι οικογένειες των Διαμαντάκη και Σταματάκη, δυο οικογένειες με μεγάλη παράδοση στην απόσταξη, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το πάθος τους δημιουργώντας την DSDistillers.

Το αποστακτήριο της DSDistillers είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Κρήτη. Βρίσκεται στην επαρχία Μαλεβιζίου στο χωριό Κάτω Ασίτες, ενώ η εμφιάλωση γίνεται σε προάστειο του Ηρακλείου.

Γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά
Όψη:
Κρυστάλλινη, καθαρή με βαθύ χρυσό χρώμα. Πυκνά δάκρυα
Μύτη:
Καθαρή και έντονη, αρώματα μελιού, κερήθρας, βανίλιας, κανέλλας και φρέσκου καρυδιού.
Στόμα:
Μέτρια γλυκό με ισορροπημένο αλκοόλ.
Κομψό με αρκετά γεμάτο σώμα.
Κυριαρχούν αρώματα μελιού, κεριού, ξερού βερίκοκου και πορτοκαλιού.
Επίγευση:
Μακριά διάρκεια, με ισορροπημένο τελείωμα
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 25%


Γυάλινα Μπουκάλια 200ml - 500ml
Περιεκτικότητα σε Aλκοόλ: 25%
GREEK NATURE BROKERS


 




%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....

  
 
Top
Art PC Solutions