Η Οινοποιϊα Παπαντώνη έλαβε εξαιρετικά θετικά σχόλια και άφθονους επαίνους στην Ιαπωνία και βραβεύτηκε με τη "Σφραγίδα Ποιότητας" από επιτροπή γευσιγνωσίας το 1999 στο Διεθνή Ιαπωνικό Διαγωνισμό κρασιού που έγινε στο Τόκυο στις 2-4 Νοεμβρίου. 

Ο Διαγωνισμός οργανώθηκε από το εξουσιοδοτημένο περιοδικό "Wine" και άλλους αναγνωρισμένους διεθνώς εμπειρογνώμονες.

Συνολικά 1500 κρασιά από χώρες με τη καλύτερη παραγωγή κρασιού πήραν μέρος στον προαναφερθέντα διαγωνισμό, ενώπιον κριτικής επιροπής που την αποτελούσαν μερικοί από τους πλέον διακεκριμένους γευσιγνώστες στον κόσμο.
Αυτή η νέα διάκριση για το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, που έφερε την είσοδό του στον Οίκο Δημοπρασιών Christie's στο Λονδίνο και τα ευνοϊκά σχόλια από τους New York Times σε ένα ειδικό άρθρο αφιερωμένο στο ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, δυναμώνουν τις προσπάθειες του Οινοποιείου Παπαντώνη να βελτιώσει περισσότερο το προϊόν του. Σκοπός του είναι το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ να αποτελέσει ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της πλούσιας αμπελοκομικής ιστορίας της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.

Για αυτό το λόγο, τα τελευταία χρόνια, το Οινοποιείο Παπαντώνη δουλεύει ακούραστα και με ενθουσιασμό, δίνοντας μεγάλη έμφαση σε κάθε φάση της παραγωγής-από τη προσεκτική συλλογή των πρώτων υλών μέχρι την προσωπική επαφή με τους πελάτες.

 
Top
Art PC Solutions