Όταν
ο Παναγιώτης Χάχαλης παρέδιδε τη συνταγή του παραδοσιακού ποτού "Κάστρο
Χάχαλης" στους διαδόχους του, οι εντολές του ήταν σαφείς: να
χρησιμοποιούνται πάντα τα καλύτερα υλικά.
Τα
παλαιά αποστάγματα από ποικιλίες εκλεκτού οίνου, το νερό υψηλής
ποιότητος της περιοχής Ρωμανού και η επιλογή των δρύινων βαρελιών, είναι
μερικά από τα μυστικά της λεπτής και πλούσιας σε άρωμα γεύσης του ποτού
"Κάστρο Χάχαλης".
Θα το απολαύσατε σκέτο, διατηρώντας το σε θερμοκρασία 16-18 βαθμούς Κελσίου, ή σε κοκτέιλ.