ELA GOLD 23K Συσκευασία Δώρου




Το Ela Gold είναι ένα καινοτόμο αλκοολούχο ποτό. Είναι ο πρώτος Ελληνικός αφρώδης οίνος, εμποτισμένος με καθαρές 23 καρατίων βρώσιμες νιφάδες χρυσού.


Το Ela Gold είναι το τέλειο δώρο για να εκφράσετε την αγάπη σας ή για να γιορτάσετε την επιτυχία με αυτούς που αγαπάτε. Ψάχνετε για κάτι δημιουργικό, κάτι που πρέπει να θυμόσαστε; Εκφραστείτε με στυλ και κομψότητα.
Παράγεται στην Ελλάδα με 23 καρατίων καθαρό χρυσό. Το Ela Gold ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από μια εντυπωσιακή χρυσή συσκευασία για να προσθέσετε μια επιπλέον πολυτέλεια στο δώρο σας.
Μπορείτε επίσης να το ζητήσετε με μία ειδική χρυσή δώρο κάρτα με το προσωπικό σας μήνυμα για να ολοκληρώσετε την εμπειρία με το Ela Gold.



Απολαύστε το Ela Gold με τη δική σας ετικέτα!
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε μια ξεχωριστή μέρα κάνοντάς την ακόμη πιο αξέχαστη με εξατομικευμένες για εσάς φυάλες Ela Gold, δημιουργώντας το ιδανικό ενθύμιο για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Επιλέξτε το προσωπικό σας σχέδιο (ή αφήστε την έμπειρή μας ομάδα μάρκετινγκ να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα) και να κάνει τις στιγμές στη ζωή σας μοναδικές με τη δική σας ετικέτα.
Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να γιορτάσουμε ειδικές περιπτώσεις όπως ένας γάμος, γενέθλια, βάπτιση, επέτειος, ιδιωτική και εταιρική εκδήλωση, ή για την προώθηση ξενοδοχείου, εστιατόριου ή κλαμπ σας.

 




   
Συσκευασίες





Γυάλινο Μπουκάλι
σε χρυσή συσκευασία Πολυτελείας
   





  
750ml 















GREEK NATURE BROKERS





%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....

 
Top
Art PC Solutions