Monakrivo from Limnes Region

Greek Extra Virgin Olive Oil











Λίμνες: Από 100% Κορωνέικη ποικιλία, το “Λίμνες” διαθέτει μια υπέροχη, βελούδινη υφή, ζωντανό χρώμα, πλούσια γεύση και χαμηλή οξύτητα.











 
Όπως και το καλό κρασί, έτσι και κάθε ποικιλία ελαιόλαδου κρίνεται από τη γεύση, το χρώμα, το άρωμα και την οξύτητά του. Κάθε είδος ελαιόλαδου είναι μοναδικό αφού παράγεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (έδαφος, κλίμα, τύπος και ηλικία ελαιόδενδρων, εποχή που μαζεύεται ο καρπός και η επεξεργασία του). Το χρώμα του είναι βασικά πράσινο, αλλά οι αποχρώσεις του πολλές. Η γεύση μπορεί να είναι έντονη ή απαλότερη, ακόμα και λίγο καυτερή. Όταν γίνεται σωστά η επεξεργασία του ελαιόλαδου, διατηρεί πλήρως το άρωμα, τις βιταμίνες και τη γεύση του καρπού από τον οποίο προήλθε.
Extra παρθένο ελαιόλαδο: η καλύτερη ποιότητα λαδιού. Ο βαθμός οξύτητας δεν πρέπει να ξεπερνά το 0,8%. Τα καλύτερης ποιότητας λάδια έχουν αρκετά χαμηλότερο βαθμό (0,4-0,5%). Το λάδι αυτό έχει εξαιρετικό άρωμα, γεύση και χρώμα.
Το Μονάκριβο είναι ένα ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας με χρυσοπράσινο χρώμα, πλούσιο άρωμα, μεστή γεύση και πολύ χαμηλή οξύτητα.






Το λάδι μας



Το Μονάκριβο είναι αγνός χυμός ελιάς και παρασκευάζεται στους ηλιόλουστους, ημιορεινούς ελαιώνες στο Γεράκι Ήλιδας Πελοποννήσου σε υψόμετρο 160 μέτρων, το οποίο θεωρείται ιδανικό για την παραγωγή ελαιολάδου. Το πευκοδάσος και η δροσερή αύρα του Ιονίου Πελάγους συνδυάζονται ιδανικά σε αυτόν τον αρχαίο τόπο με αποτέλεσμα ένα χρυσοπράσινο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλή οξύτητα, απαλή φυσική γεύση και πλούσιο άρωμα φρέσκου καρπού. 
Το Μονάκριβο είναι 100% extra παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας που παράγεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και μηχανικά μέσα, από επιλεγμένες ελιές που συλλέγονται με το χέρι.








Συσκευασία:  Γυάλινο Μπουκάλι 250ml - 500ml

 
GREEK NATURE BROKERS



%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%20%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF%20%CE%BC%CE%B1%CF%82....

 
Top
Art PC Solutions